Xbox oznámil únorové Games With Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox oznámil únorové Games With Gold

Xbox oznámil únorové Games With Gold

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 1. 2021 08:50
Reklama

Pravidelná nabídka titulů, jež Microsoft poskytuje majitelům předplatného Xbox Live Gold, nabídne v únoru příklon k akci. Za své peníze se proto dočkáme Gears 5, remasteru prvního Resident Evilu, Indiana Jones and the Emperor's Tomb, Lost Planet 2 nebo Dandara: Trials of Fear.

Poslední díl série Gears, jenž v předminulém roce rozšířil příběh Kait Diaz při jejím honu za odkrytím vlastní minulosti, bude podobně jako vstup zakladatel série Resident Evil dostupný mezi 1. a 28. únorem. V polovině měsíce, konkrétně pak 16. února, se přidá i 2D metroidvanie Dandara: Trials of Fear. Ta v nabídce setrvá až do 15. března.

Zbylá dvojice titulů, která se v případě Indiana Jonese odvolává na původní Xbox a u Lost Planet 2 na Xbox 360, bude dostupná následovně  od 1. do 15. února vyrazíme na průzkum světa v kůži slavného dobrodruha, zatímco boj s mimozemskou havětí přenecháme až na mezičas 16. a 28. února.

Spolu s návratem Indiana Jonese není též od věci připomenout, že Bethesda v nedávných dnech oznámila herní pokračování této slavné značky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama