Cyberpunk vylepšuje stabilitu patchem 1.1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk vylepšuje stabilitu patchem 1.1

Cyberpunk vylepšuje stabilitu patchem 1.1

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 1. 2021 07:20 5
Reklama

Majitelé Cyberpunku 2077, kteří se dosud potýkali s technickými problémy na dostávají šanci přehodnotit, zda se situace zlepšila, či nikoli. CD Projekt Red totiž naplnil svá novoroční předsevzetí a vydal update 1.1, který se má do budoucna stát stavebním kamenem pro všechny následovné aktualizace.

Mezi hlavními body popisu, který vývojáři poskytují, nalezneme jmenovitě snížené padání hry, efektivnější práci s pamětí nebo řešení situace s poškozením uložených pozic kvůli jejich přílišné velikosti. Specificky na PS4 a PS4 Pro došlo dále ke zlepšení optimalizace davů, jež do dnešního dne způsobovaly výrazné propady výkonu v městské zástavbě. Mimo zmíněného se update ale pochopitelně zaměřuje i na postihnutí početných bugů, na které jste mohli narazit při plnění vedlejších či příběhových úkolů.

Update 1.1 je už v tuto chvíli dostupný na PC, Stadii i konzolových verzích. Pro jeho stažení je v případě konzolí požadováno okolo 16-17 Gb volného místa, u PC pak pouze 5-6 Gb (Steam), resp. 1.1 Gb (GOG). Veskrze pozitivní zpráva se rovněž nese v duchu příjemného příslibu, neboť podle dřívější roadmapy má update 1.2 dorazit nedlouho po výše řečeném.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama