Jiří Procházka je prvním Čechem v UFC 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jiří Procházka je prvním Čechem v UFC 4

Jiří Procházka je prvním Čechem v UFC 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 1. 2021 11:50 1
Reklama

Jiří Procházka má svou vlastní cestu. Nejprve si došel pro titul šampiona Rizinu, načež dostal šanci zařadit se mezi elitu MMA scény v organizaci UFC. V červenci ho uvítal tvrďák Volkan Oezdemir, kterého Procházka ve druhém kole poslal k zemi. Tím se postaral o malou senzaci, automaticky se zařadil mezi nejlepší bojovníky naší planety. Proč o něm ale píšeme na herním webu?

Procházka totiž ještě před následujícím zápasem dosáhl dalšího velkého úspěchu, jelikož se jako první Čech dostal mezi virtuální bojovníky ve hře UFC 4. „Je mi ctí, ale zároveň to je to, co od UFC a sebe vyžaduji. Mám dost zkušeností, abychom šli pro titul. Extra se nad zařazením nepodivuji, ale samozřejmě to je pocta, je to příjemný," prohlásil v komentáři pro server Sport.cz.

Jiří Procházka je prvním Čechem v UFC 4
i Zdroj: Hrej.cz

Virtuální Procházka se může pochlubit vynikajícím zdravím, zde získal 4,5 bodu z celkových pěti. Stejně byly ohodnoceny jeho zkušenosti s bojem v postoji. Nejslabší stránkou je grappling, zde dosáhl „pouze“ na 3,5 hvězdy. „Nevím, jestli mě můžou takto zhodnotit po prvním zápase. Co se týče postoje, to mě nějak netankuje, vždy je co zlepšovat a grappling teprve předvedu," zhodnotila česká jednička.

Update zároveň reflektuje nadcházející duel mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem. Irská superhvězda se ve hře objeví v podobě, v níž na turnaji UFC 178 v roce 2014 Poiriera porazila, navíc za necelé dvě minuty. Jak dopadne odveta, se dozvíme již v neděli v ranních hodinách, asi netřeba dodávat, že je McGregor považován za velkého favorita.

Ale zpátky ke hře. Update také přináší možnost zápasit s Jessicou Andrade v muší i bantamové váze, v těžké divizi se zase objevili Andre Bishop a Isaac Frost. Novinky jsou k dispozici už nyní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama