Jak vypadal Silverhand než přišel Reeves?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadal Silverhand než přišel Reeves?

Jak vypadal Silverhand než přišel Reeves?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 1. 2021 16:06 2
Reklama

O (ne)kvalitách RPG Cyberpunk 2077, které na začátku loňského prosince vyvolalo mezi hráči spoustu emocí můžeme vesele polemizovat. Jedním z obecně uznávaných pozitiv hry je ale herecký výkon Keanu Reevese v roli Johnnyho Silverhanda, jedné z klíčových postav příběhu. Umělkyně Lea Leonowiczová zodpovědná za concept arty hry nyní zveřejnila kresby které ukazují, jak měl Johnny vypadat předtím, než se k projektu Reeves připojil.

Myšlenka divokého rockera uvězněného v mozku hlavního hrdiny existovala ještě před tím, než se CD Projekt Red s populárním hercem setkal (to bylo dle dostupných informací v červenci roku 2018). Z konceptů je patrné, že se vzhled postavy příliš nezměnil. Existovala celá řada návrhů oblečení a účesů, Silverhand tak mohl působit jako punkový švihák nebo moderní variace na piráta. Zajímavé je, že na některých kresbách má Silverhand syntetickou pravačku, ve finální verzi používá robotickou levou ruku.

Jak vypadal Silverhand než přišel Reeves?
i Zdroj: Hrej.cz

Není jasné, z jaké doby concept arty pocházejí. Teoreticky ale můžou být až sedm let staré (autorka těsně předtím nahrála jiné obrázky, které pochází z roku 2014). Dokázali byste si představit nějakého “jiného” Johnnyho, nebo je pro vás Keanu Reeves neodmyslitelnou součástí hry? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama