Film Uncharted byl odložen na rok 2022
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka Film Uncharted byl odložen na rok 2022

Film Uncharted byl odložen na rok 2022

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 1. 2021 11:04
Reklama

Léta připravovaný snímek ze světa Uncharted provází od prvotního oznámení celá řada problémů. Kromě opakovaných nešvarů spojených se střídáním režisérů se však nově přidává i další, o nic méně důležitá zpráva. Premiéra filmu, jež byla původně plánována na léto letošního roku, se totiž posouvá na rok příští.

Potvrzený odklad z 16. července 2021 na 11. února 2022 má mít podle informací magazínu Hollywood Reporter na svědomí stále probíhající pandemická situace. Bez bližšího upřesnění důvodu se tak Uncharted zapojilo mezi početnou skupinu filmů z produkce Sony, které byly skupinově odloženy. Filmu bychom se proto měli (snad) dočkat s otevřením kinosálů.

Filmová adaptace zpodobňující příběh mladého Nathana má i nadále na svědomí režisér Ruben Fleischer, jenž se mimo jiné podepsal i pod snímkem Venom. Ostatně, i v hlavních rolích bychom měli postřehnout povědomé tváře  a to Toma Hollanda či Marka Wahlberga. Film už opakovaně čelil řadě odkladů, jež nikterak nesouvisely s pandemií koronaviru. Důkazem můžu býti i skutečnost, že samotné premiéry jsme se měli dočkat už v průběhu loňské zimy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama