Capcom odhalil i MP titul RE: Verse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom odhalil i MP titul RE: Verse

Capcom odhalil i MP titul RE: Verse

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 1. 2021 11:53 2
Reklama

V rámci včerejšího livestreamu věnovanému sérii Resident Evil jsme se kromě spousty informací o nadcházejícím díle Village dozvěděli i o dalších projektech. Jedním takovým je další multiplayerový titul, který bude k Village přidán zcela zdarma.

Jde o Resident Evil: Verse, tedy další pokus Capcomu o vytvoření multiplayerové hry, která by hráče bavila. Capcom jí promuje jakožto „dárek“ k 25. výročí série Resident Evil. V obecném popisku jde o akční střílečku mezi šesti hráči, jenž budou ovládat postavy z celé série Resident Evil.

Capcom prezentuje zápasy jako deathmatch, přičemž pokud hráč umře, přemění se do mutanta, který se má za svou smrt pomstít. To vše doplňuje lehce komiksová grafika či pohled z třetí osoby. Hra nejspíše nebude prodávána zvlášť a bude tak následovat osud Resident Evil: Resistance, jenž bylo v balíčku s remakem třetího dílu.

Reakce hráčů jsou ale velmi negativní. Video odhalující RE: Verse má velký počet palců dolů a komentáře hovoří jasně – o žádný multiplayerový titul nemají fanoušci zájem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama