Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 779
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 779

Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 779

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 1. 2021 16:08
Reklama

Tento týden napravujeme hříchy toho minulého a přinášíme klasickou podcastovou novinku. V hPodu s pořadovým číslem 779 se podíváme a probereme řadu zajímavých témat.

Vedle klasické retrospektivy “co jsme v posledních dnech hráli” se zamyslíme nad tím, co by ve svých dílnách mohlo kutit legendární studio Valve. Vedle toho se také podíváme na NPC, respektive na jejich umělou inteligenci. Samozřejmě v souvislosti s patentem Take-Two, který by mohl slibovat mnohem realističtější chování postav v Grand Theft Auto, NBA 2K nebo třeba Mafii.

Zatím není tak úplně jasné, kdo se vyskytne u mikrofonu, i když můžete počítat s Tadeášem a Kubou. Zdá se, že je začátek roku stále chaotický a zbytek kluků nebývale vytížen. S tím souvisí i čas nahrávání, který taktéž není pevně daný.

Každopádně se můžete se svými dotazy a připomínkami zapojit i vy. Stačí využít tradičních možností - komentářů zde pod novinkou, v případě komplexnějších sdělení pak mailové adresy podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Těšit se budeme tradičně v pátek v 20:00.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama