Team17 kupuje Golf With Your Friends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team17 kupuje Golf With Your Friends

Team17 kupuje Golf With Your Friends

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 1. 2021 12:55
Reklama

Studio a zároveň vydavatelství Team 17 má za sebou relativně nedávné vydání titulu Worms Rumble, jehož recenzi si můžete přečíst na našem webu. V té se mimochodem dozvíte, že prodeje až tak slavné nebyly a v současné době hovoří Steam statistiky o průměru 97 hráčů v jednu chvíli.

Úspěšné tituly se tak očividně musí hledat jinde. Team17 totiž oznamuje odkoupení práv na hru Golf With Your Friend od studia Blacklight, a to za více jak 16 milionů dolarů (353,5 milionu korun). Vydavatelství doufá, že se podaří vytvořit další příležitosti, které prodlouží životní cyklus této hry – tedy dodatečná DLC společně s průběžným vývojem pokračování.

Golf With Your Friends je další hrou, která své popularitě vděčí zejména youtuberům a streamerům. Právě ti totiž hru často vytahují při svých vysíláních, a to pravidelně už několik let. Velmi jednoduchý koncept závisející na prostém hraní golfu tak opět nadchl velké množství hráčů a očividně je cena akvizice oprávněná.

„GWYF je typ IP, u které věříme, že je správné jí vlastnit. Hra je úspěšná a zažitá, ale stále je na začátku své cesty,“ tvrdí Team17.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama