RE8 ukazuje gameplay, vydává demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RE8 ukazuje gameplay, vydává demo

RE8 ukazuje gameplay, vydává demo

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 1. 2021 22:39 7
Reklama

Dnešní večer patřil speciální akci, kterou Capcom věnoval čistě sérii Resident Evil. Samozřejmě jsme se tak dočkali spousty novinek o nadcházejícím Resident Evil Village. Kromě nové traileru i gameplay ukázky došlo na odhalení dema, které je dostupné už dnes – ale pouze pro majitele PlayStation 5.

Nejprve došlo na gameplay trailer, který nám ukázal jedno – RE Engine opět dokazuje divy. Graficky vypadá hra naprosto špičkově a je vidět, že Capcom umí ze svého in-house enginu maximum. Pokud byste se chtěli na gameplay dívat o něco déle, můžete se podívat na další video, které je 4 minuty dlouhé a krátce popisuje další informace o hře.

Možná ještě zajímavější je ale možnost vyzkoušet si hru na vlastní kůži. Capcom v tomto případě navázal spojenectví se Sony a exkluzivně pro majitele PlayStation 5 nabídne tzv. visual demo – půjde tedy zejména o ukázku hry po technické stránce, na souboje zde nenarazíte.

Vývojáři rovnou odhalili i sběratelskou edici se steelbookem, artbookem, krabičkou a soškou Chrise. To tedy znamená i spuštění předobjednávek a oznámení data vydání – to je stanoveno na 7. května letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama