Autoři God of War pracují na nové značce
i Zdroj: Sony Santa Monica Studio / PlayStation
Novinka Autoři God of War pracují na nové značce

Autoři God of War pracují na nové značce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 1. 2021 09:55
Reklama

Studio Sony Santa Monica minulý rok potěšilo kraťoučkým teaserem, z něhož vyplývá, že se letos objeví Ragnarok. Zda skutečně vyjde pokračování God of War, nebo půjde pouze o představení hry, to zatím není úplně jasné. Od výše zmíněného studia se však nic jiného nečeká. Nyní ale vyšlo najevo, že tým bokem pracuje i na dalším projektu.

Skutečnost vyplývá z nově otevřené pracovní pozice. Studio totiž shání art directora, který by naskočil do vývoje neoznámené hry. Z popisu vyplývá, že by mělo jít o žánr definující počin, což maličko napovídá o jeho měřítku. Patrně nepůjde o žádnou malou jednohubku.

Zájemci by se měli prokázat praktickými zkušenostmi v oboru, které zahrnují definování konkrétní umělecké vize. Ta by měla obohatit námět dané hry. Součástí pracovní náplně je dohled nad velkými týmy napříč různými specializacemi a jejich koordinace.

V této souvislosti je na místě zmínit slova Coryho Barloga, který se v roce 2018 nechal slyšet, že by chtěl příště pracovat na nové značce, což by znamenalo, že si od Krata na chvíli odpočine. „Opravdu bych chtěl vytvořit něco vlastního, něco, co bude opravdu vycházet z mé vlastní vize. To by bylo skvělé. Uvidíme, jestli k tomu dokážu přesvědčit Sony.“ Možná právě tato pracovní pozice souvisí s novou IP, na níž by eventuálně mohl dohlížet Barlog.

Je také otázkou, v jaké fázi se projekt pohybuje. Je docela dobře možné, že už mají vývojáři za sebou předprodukční fázi. I samotné oznámení je však zatím zřejmě v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama