Prac. nabídky naznačují projekty Sumo Digital
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prac. nabídky naznačují projekty Sumo Digital

Prac. nabídky naznačují projekty Sumo Digital

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 1. 2021 11:19 1
Reklama

Sumo Digital si své poslední vydání odbylo celkem nedávno. Posledním projektem byl Sackboy: A Big Adventure, barevná adventura v hlavní roli se Sackboyem, který procházel barevný a hudebně naladěný svět. Nešlo ale o nikterak obrovský projekt – na tom se nejspíše teprve pracuje.

Twitter uživatel MauroNL totiž vydal sérii tweetů, ve kterých se odkazuje na pracovní nabídky studia Sumo Digital. Spojení popisků nám pak dává informace o tom, na čem zrovna tvůrci Sackboye právě pracují. Celkem jde o dva projekty – první z nich pohledává senior herního designera, který by měl pracovat na „prověřené AAA open-world franšíze“ a měl by pomoct „s růstem světa franšízy, která má už několik titulů.“ U zvukového designera je pak doplněno, že se jedná o titul pro konzole.

Druhý projekt má být neoznámenou mutliplayerovou střílečkou z pohledu třetí osoby. Jde o „vzrušující novou vysoce postavenou střílečku“ a vývojáři by měli znát trendy v moderní PvP střílečkách. Je tedy vidět, že dětských hříček bylo už dost a Sumo Digital zamířilo k nákladným a velkým projektům. Je ale možné, že tyto nabídky jsou mířené pro kontrakty, se kterými bude studio vypomáhat. V minulosti se studio spojilo s 2K či Focus Home Interactive na výpomoci při vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama