Horizon je opravený, tým se soustředí na FW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon je opravený, tým se soustředí na FW

Horizon je opravený, tým se soustředí na FW

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 1. 2021 10:37 1
Reklama

Počítačová verze překrásné open-world akce Horizon Zero Dawn je dle dostupných informací konečně v dobrém stavu. Původně playstationová exkluzivita studia Guerrilla Games zažila vloni zpackané vydání, hráči se potýkali s obrovským množstvím chyb a špatnou optimalizací. Po poslední aktualizaci je prý konečně hra ve výborném stavu.

Update s kódovým označením 1.10 patří k těm největším. Autoři tvrdí, že v něm obsáhli opravy většiny chyb, které v průběhu měsíců hráči nahlásili, včetně těch komplikovaných. V současnosti by se tedy hraní mělo obejít bez známých problémů, jako byly pády hry, nepříjemné škubání i na vysoce výkonných sestavách nebo špatného využití operační paměti. A četné příspěvky na Redditu toto tvrzení podporují. Pokud jste tedy Horizon chtěli na PC vyzkoušet, ale technický stav vás odradil, přišel nejlepší čas Aloy navštívit.

Někteří uživatelé si nicméně stále stěžují, že hra při každém spuštění v menu optimalizuje shadery nebo se potýkají s problémy s inputem myši.

Pro Guerrillu se tím, dle všeho, kapitola Zero Dawn z velké míry uzavírá. Studio totiž oznámilo, že nyní další práce na hře omezí na nutné minimum a veškeré úsilí věnuje vývoji druhého dílu Forbidden West. Ten by měl dle současných plánů Sony vyjít někdy v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama