Do Civilizace 6 zamíří další DLC s Vietnamem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Civilizace 6 zamíří další DLC s Vietnamem

Do Civilizace 6 zamíří další DLC s Vietnamem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 1. 2021 10:56
Reklama

Podobně jako spousta dalších her i Civilizace 6 přešla na svůj vlastní styl live-service hry. Od vydání sice uběhly více jak 4 roky, vývojáři z Firaxis Games ale o šestý vstup do série neustále pečují skrze pravidelné aktualizace a především příchody placených expanzí. Další z nich, už pátou v novém Frontier Passu, představují v novém vývojářském deníčku.

Velkou novinkou bude Vietnam, tedy nová civilizace zaměřená na terén a kulturu. Její plné představení si ale prozatím ponechávají na další video. Prozatím víme, že bude vedena božskou postavou známou pro její statečnost, smrtící náladu a partyzánské taktiky.

Společně s Vietnamem ale dorazí i nový mód Monopolies and Corporations zaměřený na ekonomiku. Industriální zóny poskytnou městům větší buffy společně s průběžným přísunem Great Merchant bodů. Jakmile hráč dosáhne dostatečného počtu bodů, mohou se industriální zóny vylepšit na korporace. Ty budou vyrábět produkty pro Stock Exchange a Seaport.

Ani tím to ale nekončí. Pokud dosáhne hráč dominance v určitém luxusním zboží, stane se z korporace monopol – ten bude generovat obrovské množství zlata a turismu. Další detaily a novinky se dozvíte v přiloženém videu. Vietnam and Kublai Khan pack bude dostupný v rámci Frontier Passu nebo samostatně za 9 euro už 28. ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama