Tvůrci černých PS5 plátů se vrací potřetí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci černých PS5 plátů se vrací potřetí

Tvůrci černých PS5 plátů se vrací potřetí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 1. 2021 16:13 1
Reklama

Jako bumerang. I tak by se dala nazvat společnost CMP Shells, která se na prodejní scénu vrací už potřetí. O jejím osudu už jsme vás několikrát informovali – poprvé ještě jako o PlateStation 5, kdy si Sony stěžovalo na jméno, které bylo až moc podobné jejich vlastní konzoli.

Tvůrci plastových plátů určených pro PlayStation 5 se ale vrátili podruhé, tenkrát jako CustomizeMyPlates, tentokrát ale Sony vyhrožovalo soudním sporem kvůli narušení duševního vlastnictví. Stránka se opět uzavřela, aby ohlásila svůj třetí návrat.

Nyní nalezneme různé pláty pro PlayStation 5 pod názvem CMP Shells. Katalog nabízí černé pláty, které jsou buď samostatně, s krytem pro DualSense nebo opatřeny polepem imitujícím další díl God of War. „Patent se stále schvaluje a všechny prodeje, které se dokončí před jeho schválením, jsou nedotknutelné. Předtím jsme to nevěděli. Teď to víme. Navíc jsme nereplikovali ničí design. Naše pláty vylepšují originál díky ventilaci. Budeme moct prodávat i když se patent schválí,“ tvrdí společnost na svých stránkách. Objednávky mají dorazit koncem února a v první várce je připraveno tisíc plátů – na stránkách CustomizeMyPlates se během jednoho dne údajně prodal dvojnásobek.

CMP Shells nakonec není jediná společnost, která se rozhodla poskytnout vlastníkům PS5 možnost upravit si konzoli dle svých představ. Společnost Dbrand taktéž plánuje vydat vlastní černé pláty, jejich prodej ale zahájen zatím nebyl, to stejné platí o Game Armor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama