Fortnite nabídne nové fotbalové skiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite nabídne nové fotbalové skiny

Fortnite nabídne nové fotbalové skiny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 1. 2021 15:24
Reklama

Do populárního battle royale Fortnite přibyde celá řada nových skinů inspirovaných fotbalovými kluby z celého světa. Hrdinové na bojišti obléknou dresy Manchesteru City, AC Milán, Juventusu, AS Řím nebo West Hamu, a to již 23. ledna.

K dispozici bude několik kombinací oblečení, každá bude mít k dispozici všech 23 variant klubových barev. K dispozici budou klasické zápasové sety, tréninkové oblečení s mikinami a podobně. 

V nabídce najdete barvy Manchester City, AC Milán, Inter Milán, AS Řím, Atlanta United, Seattle Sounders, Los Angeles FC, Santos FC, West Ham United, Wolverhampton Wanderers, Sevilla, Sporting CP, Borussia Monchengladbach, FC Shalke 04, VFL Wolfsburg, Rangers, Celtic, Cerezo Ósaka, Melbourne City FC, Sydney FC, Western Sydney Wanderers a EC Bahia. Jde tedy o mix klubů z Premier League, La Ligy, Serie A, MLS a dalších soutěží. 

Vedle toho se do hry podívá i legendární Pelé, alespoň v podobě emoce s ikonickou oslavou. Brazilská fotbalová ikona zároveň propůjčila jméno Pelé Cupu, zatím nijak nespecifikovanému eventu, který do hry přinese fotbalem inspirovanou zábavu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama