Další Battlefield zamíří i na PS4 a Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Battlefield zamíří i na PS4 a Xbox One

Další Battlefield zamíří i na PS4 a Xbox One

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 1. 2021 10:27 6
Reklama

EA sice oficiálně potvrdilo, že studio DICE pracuje na novém Battlefieldu, který by měl navíc vyjít ještě během letošního roku, další detaily bohužel stále chybí. Musí nám tedy zatím posloužit nepodložené informace. Těch je naštěstí poměrně dost.

K chystanému pokračování se naposledy vyjádřil známý leaker Tom Henderson. Podle něj je další Battlefield rebootem série, jenž se inspiruje třetím dílem, tedy hrou z roku 2011. Že se vracíme k modernímu konfliktu, je už nějaký čas veřejné tajemství.

O něco zajímavější je tvrzení, že půjde o cross-gen titul, což znamená, že se vývojáři z DICE budou ohlížet na konzole minulé generace. Nejde o žádné velké překvapení, EA chce zkrátka využít početnou skupinu hráčů, kteří se v nejbližší době nechystají učinit krok do nové éry.

Podle Henderson se však fanoušci nemusí bát, že by se autoři kvůli staršímu hardwaru drželi zkrátka. K práci na verzi pro minulou generaci konzolí byl totiž přidělen separátní tým, který se má postarat, aby i na těchto platformách hra vypadala dobře. Krom omezené destrukce prostředí by navíc nemělo docházet k výraznějšímu oklešťování.

Další detaily pak míří směrem k velikosti multiplayerových map. Ty by totiž měly být vskutku obří, eventuálně by se zde mohlo prohánět až 128 mužů a žen ve zbrani. Henderson nicméně dodává, že se ve studiu zaměřují především na režimy o 64 hráčích. Studio zároveň plánovalo battle roayle režim, nyní ale není známo, zda se na jeho přípravě stále pracuje.

Závěrem se sluší připomenout, že nejde o potvrzené informace. Na oficiální odhalení si ještě budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama