Sony z CES traileru odstranila data vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony z CES traileru odstranila data vydání

Sony z CES traileru odstranila data vydání

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 1. 2021 11:22 1
Reklama

Letošní ročník veletrhu spotřebního zboží CES přinesl pár zajímavých informací i nám, hráčům. Mimojiné jsme se dozvěděli některá konkrétní data vázaná k vydání titulů spojených s PlayStationem 5. Zdá se ale, že došlo k chybě a tyto informace měly ještě nějaký ten pátek zůstat v utajení. Společnost Sony je totiž z traileru odstranila.

Zajímavě osobní video komentované šéfem zábavní divize SIE Jimem Ryanem mělo shrnout současné plány společnosti. Tak nějak mimochodem, bez většího poprasku, jsme se například dozvěděli, že je Kena: Bridge of Spirits naplánována na březen letošního roku, Solar Ash na červen, Little Devil Inside na červenec, Ghostwire Tokyo na říjen, Project Athia na leden 2022 a Pragmata až na rok 2023. U připravovaného Ratcheta a pokračování Horizon pak stále platily plány na letošní rok.

Drobné popisky u jednotlivých záběrů z traileru ale v tichosti zmizely. Japonský vydavatel a výrobce hardwaru zřejmě tyto informace nechtěl vypustit na veřejnost, případně nejsou úplně přesné a představitelé Sony jsou s přesnějšími daty velmi opatrní.

Detailnější informace o plánech Sony pro letošní rok najdete v našem tematickém článku. Jsme zvědaví, jak se podaří plány dodržet, konkurenční i third-party společnosti totiž začínají odkládat jeden projekt za druhým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama