Spekulace naznačují další hry od Microsoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace naznačují další hry od Microsoftu

Spekulace naznačují další hry od Microsoftu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 1. 2021 09:35
Reklama

Tadeáš v článku z minulého týdne naznačil, co během letošního roku můžeme očekávat od Microsoftu. Společnost pod labelem Xbox Game Studios zastřešuje 15 studií, od nichž bychom se mohli dočkat milého překvapení. To ostatně naznačují i poslední spekulace.

V rámci posledního podcastu Xbox Two se o této možnosti rozpovídal Jez Corden z Windows Central. Podle něj má Microsoft připraveny nejméně dvě velké AAA hry, které zatím nebyly oznámeny, ale vyjdou během letošního roku.

V této souvislosti je často zmiňováno studio Playground Games, kde se momentálně tvoří nové Fable. Je zde ale také nezanedbatelná šance na oznámení a rychlé vydání dalšího příspěvku do závodní série Forza Horizon.

Během podcastu byl také zmíněn Wolfenstein 3, jehož vývoj je dle slov jednoho z insiderů téměř dokončen. Během minulého týdne se sice ukázalo, že MachineGames budou pracovat na herní adaptaci Indiana Jonese, ten by ale mohl počkat, než se ukáže B.J. Blazkowicz. Na něj by eventuálně mohlo dojít po dokončení akvizice ZeniMaxu, čímž se MachineGames zařadí pod křídla Microsoftu.

Stejně tak ale může jít o úplně jiné projekty. Jedno je jisté. Pokud by skutečně měly vyjít ještě letos, pravděpodobně se brzy dočkáme jejich představení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama