Breakpoint čeká návštěvu z R6 Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Breakpoint čeká návštěvu z R6 Siege

Breakpoint čeká návštěvu z R6 Siege

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 1. 2021 08:02 4
Reklama

Scénáristé pracující na dodatečném obsahu pro Ghost Recon Breakpoint pokračují v základním příběhu s využitím berliček z dalších herních sérií od Ubisoftu, díky čemuž došlo například na návrat Sama Fishera. Nyní přišel čas na další známé postavy.

V operaci Amber Sky dojde na prolnutí s trochu úspěšnější sérií značky Toma Clancyho. Do hry totiž napochodují specialisté z Rainbow Six Siege. Objeví se postavy Ash, Thatcher a Finka, které budou hlavnímu hrdinovi krýt záda.

Počítačem řízení parťáci dorazí po splnění první z devíti dostupných misí. Přídavek přinese také dosud neviděný survival mechanismus v podobě plynem zamořených oblastí, v nichž se musí jednotka pohybovat s nasazenou plynovou maskou. Samozřejmostí jsou pak nové doplňky k úpravě postavy, objeví se přes 120 nových předmětů, mezi nimiž lze najít i věci známé z Rainbow Six Siege.

Operace Amber Sky je bezplatným přídavkem, který je součástí chystaného updatu. Ve hře se objeví už 21. ledna. Ghost Recon Breakpoint je k dispozici na všech oblíbených platformách, je také součástí Uplay Plus, najít se dá i v knihovně služby Stadia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama