Indiana Jones neohrozí vývoj Starfieldu a TES
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Indiana Jones neohrozí vývoj Starfieldu a TES

Indiana Jones neohrozí vývoj Starfieldu a TES

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 1. 2021 11:17
Reklama

Návrat značky Lucasfilm Games ozdobilo oznámení hry na motivy filmové série Indiana Jones, o níž se postarají Machine Games. Fanoušci Bethesdy přijali zprávy s povděkem, i tak se ale objevily jisté pochybnosti. Týkají se zapojení Todda Howarda, který má na nový projekt dohlížet.

Howard v případě herního Indiana Jonese usedne na pomyslnou židli výkonného producenta. Fanouškům se ale zdá, že se tím jeho pozornost odkloní od jiných důležitých projektů, jmenovitě od titulů Starfield a The Elder Scrolls 6.

Na pochybnosti zareagoval Pete Hines. Marketingový ředitel Bethesdy na Twitteru zmínil, že Howard momentálně zastává pozici výkonného producenta v několika různých projektech, připomněl, že se podílí také na chystané seriálové adaptaci série Fallout. Jeho hlavní starostí nicméně zůstávají Starfield a The Elder Scrolls 6. Ani jedna z chystaných her podle něj nebude ovlivněna tím, že se Howard angažuje i v dalších projektech.

O hře samotné zatím nebylo prozrazeno prakticky nic. Během oznámení padlo, že ještě dlouho potrvá, než pod rukama vývojářů vznikne něco, co by se dalo prezentovat veřejnosti. Prakticky okamžitě se začalo spekulovat, zda půjde o exkluzivitu pro konzole Micorosoftu, který si Bethesdu brzy zařadí do svého portfolia.

Indiana Jones neohrozí vývoj Starfieldu a TES
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama