Ubisoft tvoří open-world Star Wars hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft tvoří open-world Star Wars hru

Ubisoft tvoří open-world Star Wars hru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 1. 2021 13:39 7
Reklama

Nový rok, nové já. Asi to si řeklo Disney společně s Lucasfilm a společně se začali pořádně zajímat o herní průmysl. Vše to začalo obnovením značky Lucasfilm Games, která se podepíše pod každou licencovanou hru, která nemusí být jen ze Star Wars.

Tím společnost naznačila oznámení, které na nás čekalo jen o pár hodin později. Bethesda odhalila tvorbu nové hry na motivy Indiana Jones, o vývoj se kromě Lucasfilm Games postará Machine Games společně s Toddem Howardem, který bude sloužit jako výkonný producent, navíc je údajně obrovským milovníkem této kultovní série. Kluci a holky, tím ale nekončíme.

Dnešní den si totiž připravil další překvapení. Lucasfilm Games oznámilo novou spolupráci se studiem Ubisoft, díky čemuž končí osmiletá exkluzivita Star Wars licence pouze pro EA. Nová hra má být open-world a na starosti jí má studio Ubisoft Massive, stojící za sérií The Division. Kreativním ředitelem se stává Julian Gerighty, který dohlížel i na vývoj The Division 2 a The Crew. Jádrem hry bude studiový engine Massive Snowdrop.

Vypadá to tedy, že slova EA hovořící o exkluzivitě Star Wars her na 10 let byla porušena a Lucasfilm bude své licence nabízet více vývojářům. To je pro hráče rozhodně dobrý krok, v minulosti se EA ocitlo pod palbou kritiky za extrémně malý počet her ze světa Star Wars. Ubisoft s The Division navíc ukázal, že open-world hry umí udělat nádherné, i když často repetitivní. The Division 2 se ale s přicházejícím obsahem stalo pro mnohé hráče jejich hlavní hrou, do které dokážou vrazit stovky hodin. Můžeme se tedy těšit na „Star Wars The Division“?

Ubisoft tvoří open-world Star Wars hru
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama