Studio Arkane pracuje na fantasy hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Arkane pracuje na fantasy hře

Studio Arkane pracuje na fantasy hře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 1. 2021 08:30
Reklama

Před týdnem jsme informovali o rozhovoru s tvůrcem Dishonored. Harvey Smith naznačil, že se nyní ve Spojených státech podílí na tvorbě nové značky. „Nedělám na Deathloop, pracuji na něčem jiném spolu s lidmi, co dělali Dishonored a Prey,“ prozradil, přičemž ale už neřekl, co od nového projektu očekávat. Více informací se objevilo u jeho kolegů.

Jedná se o LinkedIn profil Lisy Charriere, která v Austinu obstarává speciální efekty. Mezi pracovní zkušenosti totiž zařadila neoznámený projekt postavený na technologii Unreal Engine 4, jenž spadá do fantasy žánru.

Je dost dobře možné, že se na nové značce už pracuje poměrně dlouho. Harvey Smith se zmínil, že se do projektu vrhnul poté, co opustil pobočku ve Francii, když byl ukončen vývoj Dishonored 2. Novinka by tedy mohla být v produkci už několik let.

Na řadě je ale lyonské studio, které se chystá na vydání novinky Deathloop. Hra vyjde 21. května, zamíří na PC a PlayStation 5. Rok poté se pak pravděpodobně objeví také na platformách Microsoftu.

Studio Arkane pracuje na fantasy hře
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama