Původní herci ztvárnili populární mem z GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní herci ztvárnili populární mem z GTA V

Původní herci ztvárnili populární mem z GTA V

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 1. 2021 11:01
Reklama

Internetové memy založené na více či méně známých hrách se objevují každou chvíli, konec loňského a začátek letošního roku ale jednoznačně patřil konkrétní scéně z pátého dílu městské akce Grand Theft Auto. Především YouTube postupně začaly plnit variace na scénu, ve které se hlavní hrdina Franklin stane terčem vtipů svého přítele Lamara. A popularita narostla natolik, že se do trendu zapojili i původní herci.

Mem, obecně spojovaný především s frází “yee yee ass haircut”, spočívá v úpravách cutscény z mise Franklin and Lamar. Jeden z nejpamětihodnějších momentů kampaně GTA V obsahuje úsměvnou výměnu názorů mezi Lamarem a Franklinem - první zmíněný gangster kritizuje Franklinův účes. V řadě videí ale Franklina “roastí” různé jiné postavy, Mickey Mouse, Sněhurka, Darth Vader, Spongebob, Optimus Prime, Harry Potter, Arthur Morgan nebo třeba Joe Barbaro. V jiných případech autoři scénu předabovali a Lamar mluví italsky, arabsky, čínsky, německy nebo rusky. Nejbizarnější varianty pak například celou zvukovou stopu scény převádějí do melodie hymny Sovětského svazu.

Zřejmě vrcholné verze ale tento mem dosáhl včera. Kanál PlayStation Haven na YouTube nahrál video, ve kterém celou scénu replikují představitelé obou postav Slink Johnson a Shawn Fonteno. Předělávka je přesná i co se střihů a úhlů kamery týče, především Slink Johnson pak svou roli Lamara zopakoval naprosto do puntíku.

Během dvaceti hodin video nasbíralo více než 2,7 milionu zhlédnutí. Samotný trend má pak vlastní záložku na databázi knowyourmeme.com. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama