GTA 6 má dle spekulace nabídnout hrdinku
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive
Novinka GTA 6 má dle spekulace nabídnout hrdinku

GTA 6 má dle spekulace nabídnout hrdinku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 1. 2021 12:49 5
Reklama

Pátý díl městské akce Grand Theft Auto si sice stále vede skvěle, dobře se prodává a studiu Rockstar Games vydělává obří peníze, hráči se ale logicky poohlížejí po budoucnosti. Vývoj dalšího pokračování zřejmě skutečně probíhá, a začínají se objevovat nepodložené, ale velmi zajímavé spekulace. Ta nejnovější tvrdí, že si zahrajeme za ženu.

Přišel s ní uživatel Twitteru Tom Henderson, a i když ji nijak nepodložil zdrojem, za zmínku stojí. Henderson se totiž specializuje na sérii Call of Duty a v minulosti přinesl několik podobných spekulací, které se ukázaly být pravdivými. Naposledy například s tříměsíčním předstihem poměrně přesně avizoval název, datum odhalení i námět posledního pokračování Black Ops Cold War.

Henderson sice naznačuje, že bychom za ženskou hlavní hrdinku hráli poprvé v historii značky, to ale není tak úplně pravda. V první díle Grand Theft Auto z roku 1997 byla na výběr celá řada protagonistek. Dle tweetu by také byl zachován mechanismus více hlavních hrdinů, přepínat prý budeme mezi ženou a mužem. 

Pochopitelně znovu upozorňujeme na to, že jde o spekulaci nepodloženou žádným konkrétním zdrojem a vycházíme jen z dřívějších pravdivých tvrzení autora. Jak by se vám gangster “jemnějšího” pohlaví v hlavní roli GTA 6 líbil?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama