SGW Contracts hlásí milion prodaných kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SGW Contracts hlásí milion prodaných kusů

SGW Contracts hlásí milion prodaných kusů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 1. 2021 10:43
Reklama

Sniper: Ghost Warrior 3 se v prodejích příliš nepředvedl, což ale autory neodradilo od produkce dalšího dílu. S ním se rozhodli trochu experimentovat. S podtitulem Contracts se k nám dostal o něco menší titul, v němž byl patrný příklon k uzavřenějším úrovním. Změna se evidentně vyplatila.

I v naší recenzi David potvrdil, že jde o relativně malou hru, skrze níž se v listopadu roku 2019 stihl proplížit za 12 hodin. Contracts tehdy udělil velmi slušné hodnocení. Autoři z CI Games měli s nečíslovaným dílem nakročeno k úspěchu.

A ten se skutečně dostavil. Společnost se nyní pochlubila, že hra překonala milion prodaných kusů, což je na tento menší projekt celkem slušné číslo. Celá série přitom překročila obdivuhodných 11 milionů prodaných kopií.

Jelikož se autorům recept v podobě Contracts osvědčil, chtějí podle něj uvařit ještě jeden díl. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 měl vyjít už na podzim minulého roku, autoři se však rozhodli pro odklad na začátek roku letošního. Možná se tedy brzy dočkáme konkrétního data vydání.

SGW Contracts hlásí milion prodaných kusů
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama