Destruction Allstars lákají na nové info
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destruction Allstars lákají na nové info

Destruction Allstars lákají na nové info

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2021 10:05
Reklama

Destruction Allstars měly původně být jedním z launchových titulů pro PlayStation 5, hra však byla odložena na únor. Destrukční derby odstartuje už za pár týdnů, takže se dá očekávat, že se autoři pochlubí dalšími detaily.

Studio Lucid Games v této souvislosti sdílelo příspěvek na Twitteru, v němž slibuje, že ještě před vydáním nabídne další materiály. Dají se očekávat třeba nové informace k jednotlivým postavám nebo detaily k herním režimům.

Spolu s odložením hry došlo na rozhodnutí, že Destruction Allstars zamíří přímo do nabídky PlayStation Plus. Vývojáři spolu se Sony chtějí tímto krokem zajistit dostatek hráčů, přeci jen jde v první řadě o multiplayerovou záležitost.

V nabídce PlayStation Plus zůstane hra celé dva měsíce od svého vydání, majitelé nové konzole tedy budou mít dostatek času na její vyzvednutí. Autoři by eventuálně mohli přivézt ucelenou gameplay ukázku, z níž bychom si o novince mohli udělat trochu lepší představu. Zatím se totiž prezentovali pouze pečlivě sestříhanými trailery.

Destruction Allstars lákají na nové info
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama