Vývoj Dying Light 2 opouští art director
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Dying Light 2 opouští art director

Vývoj Dying Light 2 opouští art director

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 1. 2021 09:13
Reklama

Techland se na E3 2019 pochlubil čtyřicetiminutovou ukázkou z pokračování Dying Light, skrze níž udělal na návštěvníky výstavy velmi slušný dojem. A někdy tehdy také polským vývojářům došly dobré zprávy. Začátkem loňského roku bylo oznámeno, že hra rozhodně nevyjde na jaře, načež následovaly informace o problematickém vývoji. Tím ale příval špatných zpráv nekončí. Studio totiž opustil důležitý člen.

Pawel Selinger se na svém LinkedIn profilu svěřil, že se po letech rozhodl k velké změně. „Rozhodl jsem se ukončit spolupráci s Techlandem. Firmě bych chtěl vyjádřit velký vděk za to, že mi umožnila podílet se na vývoji a dělat to, co mě baví,“ stojí v prohlášení. Zároveň poděkoval za možnost potkat skvělé lidi, kteří ve studiu pracují.

Selinger patřil mezi zkušené tvůrce, do studia nastoupil už v roce 1999, pracoval jako vedoucí výtvarník, v rámci vývoje Dying Light 2 zastával pozici art directora. V posledním roce se zároveň podílel na scénáři. Není ale známo, z jakého důvodu se rozhodl skončit.

Zajímavý je závěr příspěvku, v němž Techlandu přeje hodně štěstí do budoucna. „Přeju vám, aby se Dying Light 2 a následující projekty staly světovými hity.“ Ony „následující projekty“ by totiž ve studiu mohly vznikat už nyní, Selinger by na ně mohl nepřímo poukazovat. Techland ostatně patří mezi velká studia, zaměstnává přes 400 lidí, přičemž stále nabírá další talenty.

Prioritou je ale Dying Light 2. Autoři se koncem loňského roku nechali slyšet, že se brzy dočkáme dalších detailů, snad tedy dojde na oznámení konkrétního data vydání.

Vývoj Dying Light 2 opouští art director
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama