The Sinking City je zpět na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sinking City je zpět na Steamu

The Sinking City je zpět na Steamu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 1. 2021 13:01 2
Reklama

The Sinking City vyšlo už v roce 2019. Hororová detektivní adventura ze světa H.P Lovecrafta nebyla žádným trhákem, šlo zkrátka o průměrnou hru, kterou mnozí hráči ocenili. V polovině minulého roku ale nastal zvrat, jelikož vývojářské studio Frogwares nařknulo vydavatele Nacon z lhaní a neposkytnutí peněz.

Přesněji mělo Nacon financovat vývoj hry, po vydání si ale vydavatel údajně pohrával s prodejními statistikami. To ale Nacon odmítlo a tvrdilo, že Frogwares chtějí vydavatele veřejně pošpinit. Celá věc tak šla k soudu, ještě před tím se ale The Sinking City stáhlo ze Steamu.

Hra se zde nyní vrátila, a to v reakci na první výsledky ze soudního sporu. Nacon totiž vydalo zprávu, kde tvrdí, že „dle soudu Frogwares ukončilo smlouvu nezákonně, s výsledkem sporu tak soud nařídil jakožto „preventivní opatření“ pokračování smlouvy do konce jejího trvání nebo do doby, než bude o porušení smlouvy rozhodnuto. Také nařídil Frogwares Ireland zdržení jakékoliv akce.“

Hra je tedy zpět na Steamu, i když u nás se zatím stále nedá koupit. Nacon ale tvrdí, že některé části hry mohou chybět nebo nemusí být kompletní, a to zejména co se online částí týče. Je také důležité zmínit, že celý spor není u konce.

The Sinking City je zpět na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama