Do XGP dorazí PES 2021 či Torchlight III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do XGP dorazí PES 2021 či Torchlight III

Do XGP dorazí PES 2021 či Torchlight III

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 1. 2021 10:32 2
Reklama

I když si hráči stěžují na to, že hry zdarma v rámci Games with Gold se postupem času nemohou rovnat s nabídkou PlayStationu, Xbox očividně stále více míří na nabídku v Xbox Game Pass. Do této služby totiž oznamuje další velké přírůstky, které rozhodně stojí za vyzkoušení.

Už zítra se totiž dočkáme příchodu dalších třech her. První z nich je PES 2021 Season Update, tedy vcelku kontroverzní rozhodnutí vývojářů vytvořit pro PES 2020 pouze změnu soupisek, jinak je ale hra stále stejná. Hra bude dostupná pro Android a konzole. Ve stejný den dorazí také Injustice 2 (Android, konzole a PC) a The Little Acre (Android a konzole).

O týden později můžeme očekávat balíček se čtveřicí novinek, a to Neoverse (PC), Torchlight III (Android, konzole), What Remains of Edith Finch (PC) a YIIK: A Postmodern RPG (PC). Mezi XGP Ultimate Perks se objeví Chapter 1 Pass pro Spellbreak, Holiday Cruisers pro World of Warships a Legend of War Pack pro World of Tanks. Samozřejmě musíme počítat i s odchodem nějakých her. Tentokrát se jedná o Faster Than Light, My Friend Pedro, Sword Art Online: Fatal Bullet a Tekken 7 – tyto hry zmizí 15. ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama