Uniklá scéna naznačuje další příběh Sylvanas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklá scéna naznačuje další příběh Sylvanas

Uniklá scéna naznačuje další příběh Sylvanas

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 1. 2021 12:50 2
Reklama

Zvědaví datamineři v komunitě populárního MMORPG World of Warcraft slaví velký úspěch. Podařilo se jim totiž “vydolovat” příběhový filmeček, který poodhaluje poměrně zásadní část aktuálně odvíjeného příběhu datadisku Shadowlands. Pochopitelně jde o poměrně velký spoiler, pokud tedy příběh patřičně prožíváte, zatím ve čtení nepokračujte.

Ve filmečku hraje důležitou roli Sylvanas, která dále hraje roli hybatele děje. V návaznosti na poražení Sira Denathriuse ji ale Věznitel poručí pořádně zmáčknout aliančního krále Anduina. Ten se jeví jako stále mocný soupeř, i v zajetí je schopen v Sylvanas najít a rozhořet nejistotu. Příjemným pomrknutím na fanoušky ságy je scéna, ve které Sylvanas zaujme postoj připomínající ikonickou scénu s Arthasem a jeho mečem Frostmourne. Sylvanas nicméně používá mrazivou verzi Shalamayne.

I díky lehce nervóznímu dialogu, kde Anduin přesvědčuje Sylvanas o tom, že je ještě prostor pro vykoupení (Sylvanas se naopak snaží Anduina přesvědčit, aby se připojil k “temné straně”) začali fanoušci na webu Wowhead, kde se leak objevil, spekulovat o možném zvratu v příběhu antihrdinky. 

Uniklá scéna naznačuje další příběh Sylvanas
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama