Pokémon Go nabízí Gucci doplňky, ale...
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon Go nabízí Gucci doplňky, ale...

Pokémon Go nabízí Gucci doplňky, ale...

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 1. 2021 13:08
Reklama

Oblíbená mobilní hra pracující s rozšířenou realitou, Pokémon Go, dostává rozšíření které by mohlo zaujmout všechny příznivce módy. Od včerejška si totiž můžete svého avatara ozdobit oblečením a doplňky ze značkové kolekce The North Face x Gucci. Má to ale jednu poměrně zásadní komplikaci, tyto předměty lze koupit pouze v konkrétní stovce různých PokéStopů po celém světě.

V Evropě jde příhodně o spoustu měst spojených s módou, jmenovitě Milán, Paříž, Řím, Cannes, Florencie nebo Londýn. V České republice ani na Slovensku žádný dotčený PokéStop nenajdete, nejblíže můžete vyrazit do Vídně, Berlína, Frankfurtu nebo Mnichova. I tak je ale u nás situace lepší než třeba v latinské Americe, kde jsou hráči odkázáni na čtyři města, z toho dvě v Mexiku a dvě zhruba ve středu kontinentu Jižní Ameriky. Například hráči ze severu Brazílie nebo jihu Argentiny by tak museli kvůli stylovým hadříkům procestovat tisíce kilometrů.

Oficiální web hry upozorňuje hráče na to, aby při získávání předmětů dodržovali zásady hygienické bezpečnosti a sociálního distancování. Zároveň také láká na to, že jsou všechny kousky dostupné i v opravdových obchodech, můžete tedy se svým Pokémony chytajícím avatarem pěkně ladit.

Pokémon Go nabízí Gucci doplňky, ale...
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama