Hollow Knight Silksong chce osvěžit hratelnost
i Zdroj: Team Cherry
Novinka Hollow Knight Silksong chce osvěžit hratelnost

Hollow Knight Silksong chce osvěžit hratelnost

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 1. 2021 07:40
Reklama

Ačkoli nám letošní rok sotva započal, britský magazín Edge už nyní přináší várku informací o Hollow Knight: Silksong. Mimo zpráv o druhém díle úspěšné metroidvanie se studio Team Cherry vyjádřilo, že navazující projekt již nebude čerpat z tohoto kouzelného univerza.

Dvojice vývojářů zastoupená Arim Gibsonem a Williamem Pellenem hlavní postavu Hornet popisují jako mrštnější a fyzicky zdatnější variaci oblíbeného pidižvíka z předchozí hry. Vzhledem k úpravám, kterých se hráčská postava dočkala, se proto máme těšit na výrazně rozmanitější a rozsáhlejší lokace, jež naplno využijí talentů princezny z Hallownestu. Působivost světa pochopitelně vynikne i navštívením dosud neviděného světa Pharloom.

Přizpůsobení prostředí není rovněž jedinou změnou, se kterou vývojáři přicházejí. Obdobnou evolucí jako okolní svět totiž prochází i přítomní nepřátelé, kteří mají nově nabídnout vytrvalejší a vynalézavější přístup ve vašem pronásledování. Abychom mohli nebezpečí Pharloomu vzdorovat, byla mladá Hornet obdarována schopností léčit své rány za použití nalezeného hedvábí. S jeho pomocí budeme tak nově moci vyléčit podstatně větší porci zdraví než dříve. Avšak ani přes tento bonus nemáme podle vývojářů očekávat výrazné snížení obtížnosti.

Hollow Knight: Silksong i nadále míří na PC, Mac, Linux a Nintendo Switch. Datum vydání nebylo prozatím oznámeno.

Hollow Knight Silksong chce osvěžit hratelnost
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama