Cyberpunk 2077 láká na bezplatná DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 láká na bezplatná DLC

Cyberpunk 2077 láká na bezplatná DLC

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 12. 2020 08:18 10
Reklama

Cyberpunk 2077 se v lecčem podobá předchozímu hitu z produkce studia CD Projekt Red. S třetím Zaklínačem autoři srovnávali například herní dobu nebo chystaná DLC. A právě o nich se nově zmiňují oficiální webové stránky.

Sdělení je poměrně strohé. „Bezplatná DLC dorazí do Night City zkraje roku 2021,“ stojí na stránkách s výzvou, aby zájemci vyčkali na další informace. Oznámení ilustruje sestřih launch traileru, více detailů zde ale bohužel zatím není.

Dle původního plánu se počítalo s tím, že se informace o dodatečném obsahu objeví ještě před vydáním základní hry, situaci nicméně zkomplikoval odklad a následné problémy s technickým stavem. To samé ostatně platí i pro multiplayerový režim.

Zatímco za první várku bonusového obsahu autoři žádné peníze vybírat nebudou, za další expanze si už hráči budou muset připlatit. Pokud by se vývojáři drželi mustru, podle něhož tvořili DLC pro Zaklínače, měli bychom se dočkat nejméně dvou velkých přídavků. Na jejich představení si ale ještě nějaký čas budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama