Apex Legends ukazuje příběh Pathfindera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends ukazuje příběh Pathfindera

Apex Legends ukazuje příběh Pathfindera

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 12. 2020 11:26
Reklama

Už před delší dobou se studio Respawn v rámci Apex Legends vrhlo do tvorby série příběhových videí Stories from the Outlands, ve kterých ukazovalo původ zejména nových hrdinů. Jelikož je ale sezóna v plném proudu a nový hrdina přijde až za nějaký čas, rozhodli se vývojáři poodhalit cestu roztomilého robota Pathfindera.

Ten v samotné hře kromě typického háku také hází své povzbuzující hlášky. Stejně jako většina původních postav ale ani Pathfinder neměl své příběhové pozadí, a to až do videa „Fight Night“. V tom vidíme, že Pathfinder pracoval v mnoha oborech, v žádném z nich ale nebyl moc dobrý. Když se „náhodou“ dostal do hledáčku místního detektiva a mafie, zjišťujeme, že jeho původní zaměření rozhodně nemělo být uklízení stolů.

Celé video ale naznačuje, že Pathfindera uvidíme i v dalších dílech. Jeho tajemné příběhové pozadí totiž tímto videem rozhodně nekončí, spíše naopak. Jsme zvědaví, jak se příběh této battle royale hry bude dále rozvíjet, a to i třeba s další sezónou, která by měla startovat 1. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama