Respawn bude pracovat na nové IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn bude pracovat na nové IP

Respawn bude pracovat na nové IP

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 12. 2020 08:15
Reklama

Studio Respawn Entertainment je pro společnost EA nepostradatelné. V posledních letech totiž zajistilo hned několik úspěšných titulů, ať už jde o Titanfall 2, Apex Legends nebo Star Wars Jedi: Fallen Order. Nyní se zdá, že brzy začne pracovat na nové značce.

Skutečnost naznačuje nově otevřená pracovní pozice. Respawn podle všeho hodlá vytvořit menší tým, který bude pracovat na zcela nové IP. O její povaze nabídka bohužel nic konkrétního neprozrazuje, hráčům by však měla nabídnou „nekonečné dobrodružství“, což by se dalo vyložit jako příklon k live-service modelu.

Do týmu se momentálně shání softwarový inženýr, který by dohlížel hned na několik oblastí vývoje, například na fungování vývojářských nástrojů, renderování, animace, chování umělé inteligence, VFX, audio nebo také na výslednou hratelnost.

Bude zajímavé sledovat, co se z projektu nakonec vyklube. Zatím to vypadá, že Respawn hledá nový směr, zatímco starší projekty nechává odpočívat, což platí i pro značku Titanfall. Začátkem listopadu se vývojáři nechali slyšet, že na pokračování pracovali krátce po vydání druhého dílu, pak ale naskočili na vlnu battle royale s Apex Legends. Rozhodně ale není vyloučeno, že se k rozdělané práci jednou vrátí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama