Další díl RPG Nioh zatím v plánu není
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další díl RPG Nioh zatím v plánu není

Další díl RPG Nioh zatím v plánu není

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 12. 2020 10:16
Reklama

V žánru souls-like her zabodovalo také studio Team Ninja, díky němuž se hráči dočkali dvou dílů tuhého RPG Nioh. Druhý vyšel letos v březnu, přičemž i ten udělal velkou radost. Autoři tedy mají pádný důvod k zamyšlení nad pokračováním. To se ale zřejmě hned tak neobjeví.

Japonský magazín Famitsu se v posledních dnech věnoval rozhovorům s osobnostmi herního průmyslu, mezi nimiž byl i člověk, který dohlížel na vývoj obou dílů - Fumihiko Jasuda. Sice přímo neřekl, že bychom se už nikdy neměli dočkat dalšího dílu, značka ale dle jeho slov bude nějaký čas ležet ladem. „V Team Ninja jsme po sedmi letech vývoje série Nioh došli do bodu, kdy si potřebujeme odpočinout. Máme několik dalších projektů, které se do plné produkce překlopí v roce 2021,“ prohlásil Jasuda s tím, že se ve studiu chtějí zaměřit na nové tituly.

Zda Team Ninja zůstane v populárním žánru, nebo prozměnu zkusí něco nového, to zatím není známo. Nové projekty by se však eventuálně mohly představit už v průběhu příštího roku.

Vraťme se ale k Nioh. Začátkem února se objeví remasterované verze obou her, které na konzoli PlayStation 5 nabídnou 4K rozlišení a podporu až 120 FPS. Druhý díl zároveň konečně zavítá také na PC. Remastery by měly vyjít 5. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama