Plošinovka Shady Part of Me si hraje se stíny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Shady Part of Me si hraje se stíny

Plošinovka Shady Part of Me si hraje se stíny

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 12. 2020 10:00
Reklama

Mezi menší oznámení letošních The Game Awards patří také debut studia Douze Dixièmes, které ve spolupráci s vydavatelem Focus Home Interactive připravilo příběhově laděnou plošinovku Shady Part of Me. Ta se nyní připomíná dalším trailerem.

Hra vypráví o malé holčičce a jejím stínu, s nímž ve zvláštním snu zažívá velmi podivné věci. Hra na první pohled zaujme působivou surrealistickou estetikou, někoho by mohl překvapit i dabing, o nějž se postarala herečka Hannah Murray, kterou znají především fanoušci televizního seriálu Game of Thrones, kde ztvárnila Gilli.

Shady Part of Me nechá hráče libovolně přepínat mezi 2D a 3D, čímž budou řešit připravené hádanky. S nimi se vypořádá sama holčička, pomůže ale i její stín, který lze taktéž ovládat. Cílem je projít snem, překonat všechny nástrahy a nakonec se zase probudit.

Krom krásné grafiky a nápaditých hádanek slibují autoři také emocionální jízdu plnou příběhových twistů a dalších překvapení. Shady Part of Me zamířila na PC, Xbox One, PlayStation 4 a také na Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama