Returnal předvádí frenetickou akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Returnal předvádí frenetickou akci

Returnal předvádí frenetickou akci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 12. 2020 08:22 2
Reklama

Studio Housemarque se vrací s další epizodou série Housecast, v níž autoři mluví o nové značce Returnal. Tentokrát došlo na historii a začátky vývoje. Pokud vás podobné detaily příliš nezajímají, snad vás potěší fakt, že jsou ilustrovány gameplay záběry.

Ukázka zachycuje akci ve vysokém tempu, kdy hlavní hrdinka Selene naplno využívá možností svého skafandru. Rychlé pohyby a úhybné manévry zajistí vestavěné trysky, díky nimž má mnohem vyšší šance v boji proti krvelačným zrůdám nehostinné planety.

I ty se v záběrech představují. Nutno podotknout, že by si většina z nich mohla střihnout roli v hororově laděném bijáku. V tmavých úrovních září jasně barevné paprsky, za což je zčásti zodpovědná Selene, zčásti pak potvory, které se ji snaží sežrat. Ve finále jde o vcelku působivý kontrast.

Returnal již má pevné datum vydání, rogue-like akce by měla vyjít 19. března příštího roku. Jde o exkluzivitu pro PlayStation 5. Autoři nevynechali ani akci The Game Awards, na níž se blýskli neméně zajímavým trailerem, který si můžete pustit níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama