AC: Valhalla je vítězem vánočních nákupů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC: Valhalla je vítězem vánočních nákupů

AC: Valhalla je vítězem vánočních nákupů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 12. 2020 10:46
Reklama

Poslední týden byl zároveň posledním týdnem před Vánoci a nechyběl tradičně obrovský hon po posledních dárcích, mezi které mohou v mnoha případech patřit i videohry. Analytická společnost SuperData přichází s finálními statistikami, které jsou, stejně jako celý uplynulý rok, poněkud zvláštní.

Na prvním místě se totiž objevil letošní díl Assassin´s Creed Valhalla. Je to teprve potřetí za posledních 15 let, kdy první místo neobsadila FIFA nebo Call of Duty. Prodeje Valhally údajně vystřelily o 66 procent díky různým slevám a tak se podařilo překonat i letošní díl CoD, který skončil až na místě druhém.

FIFA ale nakonec na bedně vůbec neskončila. Třetí místo totiž obsadil Cyberpunk 2077 a troufáme si říct, že kdyby byl stav hry lepší, polské RPG by si klidně mohlo brousit zuby na první místo. SuperData ale tvrdí, že od předminulého týdne klesly prodeje hry o masivních 80 procent, což se nakonec projevilo až na třetí příčce. Čtvrté místo nakonec patří FIFA 21 a páté stále velmi úspěšnému Animal Crossing: New Horizons. Upozorňujeme, že se prodeje týkají pouze fyzických kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama