Uniklý seznam EGS her zdarma zatím sedí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklý seznam EGS her zdarma zatím sedí

Uniklý seznam EGS her zdarma zatím sedí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 12. 2020 12:20 1
Reklama

V rámci snahy o nalákání na masivní akci Epic Holiday Sale spustil obchod Epic Games Store další ze svých štědrých a velkorysých akcí, během kterých rozdává hry zdarma. V minulosti jsme si díky nim mohli vyzvednout zcela zdarma například GTA V, Ark nebo Subnautica. V současné chvíli jsme už v 5. dnu rozdávání a hráči si dnes do 17:00 mohou vyzvednot hru Defense Grid: The Awakening, s čímž se potvrzuje nedávno uniklý seznam her zdarma.

Ten se objevil na redditu a Twitteru poté, co se velmi lehce znegoval leak hovořící o rozdávání masivních AAA her zdarma. Tento seznam, který můžete vidět níže, je mnohem střízlivější a navíc se zatím všechny hry v seznamu potvrdili. Pokud tedy tento trend bude pokračovat, už dnes v 17:00 bychom se měli dočkat Alien: Isolation zdarma.

Další hry, které EGS nabídne, ale také nejsou k zahození. Hned po Alienovi se totiž nabídne post-apo střílečky Metro 2033, následně strategie Tropico 5, Inside, indie hříčky Darkest Dungeon, My Time in Portia, Night in the Woods, Stranded Deep, Solitairica, Torchlight II a vše by měla zakončit budovatelská strategie Jurassic World Evolution.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama