Switch je v polovině svého životního cyklu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch je v polovině svého životního cyklu

Switch je v polovině svého životního cyklu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 12. 2020 15:14
Reklama

Chcete vidět, jak vás opět donutíme se zamyslet nad tím, jak všichni stárneme? Nintendo Switch je tu s námi už téměř 4 roky. Ano, 4 roky. To je spoustu let, Nintendo ale rozhodně neplánuje v blízké době se svou přenosnou konzolí končit. Jak totiž zmiňuje prezident Nintendo of America Doug Bowser, konzole je v polovině svého životního cyklu.

„Věříme, že jsme teprve v polovině životního cyklu této platformy.“ To Bowser řekl pro magazín Polygon, když se jej redaktoři zeptali na možný „Pro“ model Switche. Tím ale odpověď neskončila, dále totiž Bowser zmiňuje, že společnost nejspíše poruší svůj klasický čtyřletý cyklus, jelikož jak Nintendo Switch, tak Switch Lite mají velmi silné prodeje.

Proto se nyní společnost chce soustředit hlavně na obsah a další podporu těchto dvou zařízení. Ve své výpovědi ale Pro model nijak nezavrhnul – vlastně se k němu vůbec nevyjádřil, obloukem ale řekl, že v tuto chvíli jsou současné platformy prioritou a základní Switch tu s námi minimálně další 4 roky pobude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama