Rockstar bude nadále tvořit SP příběhy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar bude nadále tvořit SP příběhy

Rockstar bude nadále tvořit SP příběhy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 12. 2020 13:32 2
Reklama

Už několikrát jsme vás informovali o tom, že Grand Theft Auto V, respektive jeho online režim GTA Online, je obrovský úspěch. A to nejen při svém vydání, ale hlavně v dalších letech po něm. Rockstar díky němu vydělává desítky milionů dolarů ročně a GTA V se stalo nejvýdělečnějším produktem celého zábavního průmyslu, předčilo tedy kterýkoliv film či seriál.

Jenže s tím vyvstává několik otázek – první může znít tato: Jak je možné, že multiplayer v RDR 2 do současné chvíle stojí za starou belu? Druhá otázka má ale vážnější tón – nezačne se Rockstar soustředit právě na online hry, které studiu zatím vydělaly neuvěřitelné jmění? Naštěstí ale přichází designový ředitel studia Rockstar North Tarek Hamad, který tvrdí, že se tak nestane.

V rozhovoru pro magazín GQ totiž zazněla otázka, jestli Rockstar stále plánuje vyprávět příběhy v rámci singleplayeru, a to i přes obrovskou sílu GTAO. Na to Hamad odpověděl „absolutně.“ „Myslím si, že to můžete vidět na Online, a s tím jak se budeme posouvat kupředu sem ( do GTA Online pozn. red) chceme vnášet více singleplayerového elementu.“ Tudíž i do GTA Online by se postupně měl dostávat obsah zaměřený na jednoho hráče. Tuto změnu přístupu můžeme konec konců vidět i v novém heistu The Cayo Perico – ten je jako první možné splnit pouze v jednom hráči. Žádný jiný heist toto nedovoloval.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama