Among Us je prý nejhranější hrou vůbec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Among Us je prý nejhranější hrou vůbec

Among Us je prý nejhranější hrou vůbec

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 12. 2020 15:51 1
Reklama

Nelze zakončit tento rok jinak než dalšími zprávami o Among Us. Přeci jen tento trend přilétl jako blesk z čistého nebe a díky své přístupnosti naprosto zachvátil herní průmysl. Díky tomu, že je hra na mobilech zdarma, se tak mohla hra dostat i mezi tradiční nehráče a společnost Nielsen nyní tvrdí, že zásah byl monstrózní.

Jak totiž ukazuje nejnovější report této analytické společnosti, Among Us jen v listopadu nalákalo přibližně půl miliardy aktivních uživatelů. Dle webu VideoGamesChronicles se tak jedná o nejpopulárnější hru v historii herního průmyslu co se aktivních uživatelů týče.

Výdělky hry samozřejmě tak vysoké nejsou, a to právě díky tomu, že hra je na mobilech zdarma. Od srpna do listopadu tak za 64 procent výdělků může PC verze hry, která stojí 5 dolarů, přitom ale PC hráči tvoří jen 3 procenta z 500 milionů aktivních uživatelů.

Výdělky by se ale mohly masivně zvýšit, a to nejen díky současnému působení v rámci Xbox Game Pass, ale také vydání na Nintendo Switch. Pokud vás trend Among Us nezasáhl, můžete si přečíst naší recenzi hry nebo si  zjistit, jak se vlastně Among Us stalo tak populární

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama