Online podpora Halo na Xbox 360 za rok skončí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Online podpora Halo na Xbox 360 za rok skončí

Online podpora Halo na Xbox 360 za rok skončí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 12. 2020 09:15
Reklama

Zástupci studia 343 stojící za vývoj připravovaného Halo: Infinite, informují o plánovaném vypnutí online služeb dílů série Halo vyšlých pro konzoli Xbox 360. Platforma stojící za rozkvětem a zpopularizováním jedné z předních značek Xboxu se ukončení své podpory dočká v prosinci příštího roku. Totéž platí i pro zpětně kompatibilní verze na zařízeních minulé i stávající generace.

Navzdory omezení specifických funkcionalit, jako je online matchmaking, bude i nadále možné vybrané tituly hrát. Změna se dotkne dílů Halo: Reach, Halo 4, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Combat Evolved Anniversary, Spartan Assault a Halo Wars. Konkrétní změny, které jsou u dílčích jmenovaných her plánovány, můžete dohledat v níže přiložené galerii. Ruku v ruce s touto zprávou je však vhodné poznamenat, že část her bude ia nadále plně dostupná v balíčku Halo: The Master Chief Collection.

Důvodem k nastalému rozhodnutí je úmysl vývojářů plně věnovat svou pozornost nadcházejícím projektům bez soustavné nutnosti zpětného ohlížení za dříve vykonanou prací. Komunita hráčů, jež podle vyjádření studia postupně klesá, bude o plánovaných krocích zpravována v průběhu následujícího roku. Souběžně s krátícím se životním cyklem všech uvedených dílů bychom se v roce 2021 snad měli dočkat i odloženého Halo: Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama