R6S slaví 5. výročí nostalgickým eventem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka R6S slaví 5. výročí nostalgickým eventem

R6S slaví 5. výročí nostalgickým eventem

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 12. 2020 10:10
Reklama

Široká komunita Rainbow Six Siege se s příchodem nového videa dočkává zajímavého oznámení. Společně s oslavou pátého výročí se totiž hráčům naskýtá šance zavzpomínat na počátky tohoto multiplayerového titulu díky časově omezenému eventu Legacy Arcade.

Počínaje 17. prosincem a konče 5. lednem můžete naskočit do akce s původní dvacítkou operativců. Každý z nich bude i nadále disponovat nynějšími sadou schopností. Rozdíl bude však spočívat v podobě sekundárního vybavení, jež doznává připodobnění k verzi hry z roku 2015.

V případě některých operativců, jako je Ash, Bandit nebo Jager, tudíž dochází k úpravě gadgetů do podoby, jaká byla k vidění před provedením balančních změn. Pozitivní zprávou pro pamětníky je rovněž fakt, že návrat zaznamenávají i původní rozložení map Hereford Base a House. Přičemž kompletní návrat hlásí mapa Presidential Plane.

Dostupný herní režim eventu Legacy Arcade bude po celou dobu jeho trvání Plant Bomb. Každý z hráčů, který se do jeho vyzkoušení zapojí, bude následně odměněn dárkem v podobě bezplatného operativce. U hráčů, kteří již vlastní všechny postavy, dojde naopak k přidání skinu Elf Ash.

Úplným závěrem se sluší zmínit, že při příležitosti pátého výročí byla představena i vinylové edice soundtracku obsahující 29 skladeb. Na jeho vytvoření se mimo Ubisoftu podílela i nahrávací společnost Laced Records.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama