Microsoft nabízí refund CP 2077 všem hráčům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft nabízí refund CP 2077 všem hráčům

Microsoft nabízí refund CP 2077 všem hráčům

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 12. 2020 09:10
Reklama

Po včerejším oznámení, že Cyberpunk 2077 dočasně mizí z nabídky PlayStation Store, přichází konkurenční Microsoft s prohlášením o možnostech refundu. Podobně jako Sony i Microsoft plánuje vyhovět všem žádostem o navrácení peněz. Narozdíl od svého konkurenta však neplánuje hru odstranit z nabídky své digitální distribuce.

Možnost zažádat o navrácení peněz se aplikuje na všechny koupě provedené skrze i Microsoft Store. Pospolu s touto zprávou komunitní manažeři Xboxu dodávají, že ještě před učiněním níže uvedeného prohlášení docházelo k vyhovění valné většiny podaných žádostí. Nynější stanovisko tak dává novou naději i hráčům, kterým nebylo při předchozím zažádání z libovolného důvodu vyhověno. Konkrétní formulář pro provedení refundu naleznete zde.

Dodatečně zdůrazněme, že výše uvedená nabídka se týká pouze digitální edice Cyberpunku 2077 pořízené skrze oficiální distribuci Microsoftu. V případě digitální verze zakoupené u jiných herních prodejců je nutné zažádat o navrácení peněz přímo u nich. U fyzické verze lze dle čerstvého prohlášení CD Projektu zažádat o výpomoc s refundem až do 21. prosince. Kontaktním údajem, skrze který tak lze učinit, je emailová adresa helpmerefund@cdprojektred.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama