Diablo Immortal postupuje do alfa verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo Immortal postupuje do alfa verze

Diablo Immortal postupuje do alfa verze

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 12. 2020 07:35 4
Reklama

Hráčskou obcí nepříliš dobře přijatý pokus o přenesení Diabla na telefony se opětovně vrací. Tvůrci Diablo Immortal dávají vědět, že vývoj zdárně pokračuje a že vybraní hráči mohou už nyní vyzkoušet technickou alfu. Její trvání bude omezeno na jednotky následovných týdnů.

Možnost předběžného hraní, jež je prozatím limitována výhradně na Austrálii, nabízí čtyři ze šesti zamýšlených tříd bojovníků (Barbarian, Monk, Demon Hunter, Wizard). Mimo prozatímního vynechání Necromancera a Crusedera dochází i ke snížení maximálního levelu na 45, přičemž tuto limitaci současně vyvažuje paragon system z Diabla 3. Konkrétně na třetí díl si budete do budoucna moci vzpomenout opakovaně, a sice díky mechanismu Elder Rifts, jenž bude analogií k dřívějším Greater Rifts.

Vývojáři opakovaně zdůrazňují, že Diablo Immortal bude první hrou série využívající systém free-to-play. Možnost bezplatného hraní bude zahrnovat přístup k veškerému přidanému obsahu i hlavní příběhové linii, jež překlene události mezi Diablo II: Lord of Destruction a Diablo III. S ohledem na budoucí obsah se máme dočkat průběžného rozšiřování příběhu, stejně jako přidání nových tříd bojovníků a oblastí. Jediné, za co si budete moci dobrovolně připlatit, budou tak doplňkové předměty, jež nemají podle slov vývojářů výrazně ovlivnit jádro hratelnosti. 

Do budoucí beta verze se můžete registrovat zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama