Sony odstranilo CP2077 z PS Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony odstranilo CP2077 z PS Store

Sony odstranilo CP2077 z PS Store

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 12. 2020 10:16 24
Reklama

UPDATE

Studio CD Projekt Red se k celé situaci vyjádřilo skrze report pro své investory. Z toho vyplývá, že stažení z obchodu nastalo po vzájemné diskuzi Sony i polského studia, a to kvůli možnost vrátit hráčům peníze za zakoupení hry. Stažení hry je zatím naplánováno na dobu neurčitou.

Původní zpráva

Musíme se přiznat, že takovou zprávu jsme opravdu nečekali. Jak už určitě víte, Cyberpunk 2077 si v recenzích od kritiků odnesl velmi slušné známky, kvůli své optimalizaci na last-gen konzolích se ale do polských vývojářů pustili samotní hráči. O průběhu celé situace jsme přinesli hned několik zpráv, v jedné z nich jsme psali o neochotě PlayStationu vracet peníze za koupi hry. Jenže celá situace se otočila o 180 stupňů.

Dnes v noci totiž Sony provedlo velmi zásadní krok. Od této chvíle bude nabízet pro všechny hráče, kteří si zakoupili Cyberpunk, vrácení peněz v plné výši. Vypadá to, že už není nutné splňovat žádné podmínky – pokud zkrátka chcete za hru vrátit peníze, můžete si zažádat. K tomu všemu ale již nebude možné si hru skrze PlayStation Store zakoupit – Sony totiž titul z digitálního obchodu odstraní.

Situace tak nabrala na obrátkách a reakce jsou různorodé. Například Jason Schreier se podivuje nad tím, že CD Projekt Red hru neodložil i přes mnohé náznaky o tom, že stav hry není v pořádku. Uživatelé na zprávu reagují povětšinou tak, že nabídku využijí, objevil se ale také názor o tom proč se něco podobného nestalo v době, kdy vyšlo Fallout 76 a najdou se i tací, kteří polské studio brání. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama