Do AC: Valhalla míří kontroverzní XP boost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do AC: Valhalla míří kontroverzní XP boost

Do AC: Valhalla míří kontroverzní XP boost

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 12. 2020 13:08 10
Reklama

Když Ubisoft vydal Assassin´s Creed Valhalla, samozřejmě vývojáři nabídli i obchod s placenou měnou a speciálními předměty. Tehdy se zde ale neobjevily XP boosty, které byly dostupné v předchozích dílech. Spekulovalo se tak, že Ubisoft buď přehodnotil názor, nebo tato možnost přijde později. Pokud jste hádali druhou možnost, gratulujeme vám.

Po měsíci od vydání totiž do vikingské mlátičky doráží balíčky, které vám za skutečné peníze dopřejí kýžený XP boost nebo obnos virtuálních peněz. Konkrétně jde o 50 procent zkušeností navíc napříč všemi uloženými postupy hrou. Cena balíčku je stanovena na 1000 helix kreditů, tedy 10 eur.

Série AC, respektive poslední díl Odyssey, se právě kvůli mikrotransakcím ocitla pod palbou kritiky. Systém levelování byl totiž vcelku pomalý a hráči obvinili Ubisoft z úmyslného zpomalování postupu za účelem donucení hráčů k nákupu těchto balíčků. V tomto případě ale Ubisoft argumentuje tím, že do hry neustále míří nový obsah a určité skupiny hráčů nemusí mít čas na získávání nejlepšího vybavení, případně postupovat hrou tak, aby mohli nový obsah prozkoumat. Právě pro ně jsou XP balíčky nebo mapy odhalující poklady přichystané.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama