První EGS hrou zdarma je Cities Skylines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První EGS hrou zdarma je Cities Skylines

První EGS hrou zdarma je Cities Skylines

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 12. 2020 16:22 3
Reklama

No, sami jsme tomu velkou šanci nedávali a nakonec se spekulace, o které jsme vás informovali, skutečně nepotvrzuje. Epic Games Store s odbouchnutím 17. hodiny odhalil první hru své 15 denní nabídky, kterou se stává Cities Skylines.

S touto informací tak na povrch vyplula jiná spekulace, která jako první hru odhadovala právě budovatelskou strategii. Podle té bychom se 23. prosince měli dočkat Tropico 5, 24. prosince INSIDE a 31. prosince Jurassic World Evolution. Navíc vás musíme upozornit, že hru si musíte vyzvednout do zítřejší 17. hodiny – v tento čas se totiž odemkne další dárek.

Cities Skylines je budovatelskou strategií, kde se jako starosta města musíte postarat o co největší prosperitu a rozšiřování svého města. Oproti konkurenčnímu Simcity nejste tak výrazně omezeni plochou a částečně se liší i samotná hratelnost. Titul postupem let rozšířilo spoustu dalších DLC, které jsou v rámci slevové akce zlevněna o polovinu.

Obecně pak rozdávání, stejně jako u obchodu GOG, značí začátek zimních slev. Za vyzvednutí hry se vám na účet připíše kupón v hodnotě 270 korun, který můžete uplatnit na hry, jejichž cena je vyšší jak 399 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama